Smažení šneci ve vinném těstíčku

Pro 2 - 4 osoby

Suroviny:

2x Šnečí maso v pikantním oleji 200g, sůl, pepř, máslo, tuk na smažení.

Těstíčko: 120g hladké mouky, 1dl bílého suchého vína, sůl, 2ks vejce, pažitka, 1pl oleje.

Šnečí maso vyjmeme z oleje, osolíme, opepříme, zlehka opečeme na másle a dáme vychladnout.

Mouku, bílé víno, sůl, žloutky, olej a jemně nakrájenou pažitku vymícháme na hladké těstíčko. Z bílku ušleháme sníh a opatrně vmícháme do těstíčka. Šnečí maso namáčíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném tuku do zlatova. Můžeme podávat například s listovými saláty, čerstvou zeleninou a rozpečenou bagetkou pokapanou pikantním olejem ve kterém byli šneci.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení